renkaat

Nankang N-889 Mudstar M/T White Letters Winter 4×4 235/75-15

148,95  (sis. ALV)

Nastoitettu Nankang N-889 Mudstar M/T on raskaiden maastoautojen ja pick-upien ensiluokkainen Mud Terrain rengas vaativimpaan off-road käyttöön. Renkaan suunnittelussa on keskitytty ensisijaisesti luomaan erinomainen etenemiskyky vaikeisiimpinkin metsä – ja mutaolosuhteisiin. Nankang N-899 on kuitenkin keskimääräistä M/T rengasta parempi myös tiellä ajettaessa. Renkaan ulkonäkö on viimeistelty tyylikkäästi valkoisin kirjaimin.
Nankang N-889:llä on erityinen hyväksyntä ammattimaiseen maastokäyttöön (Professional Off-Road Tyre -luokitus), eikä se sen vuoksi tarvitse EU-labeleita. Näin renkaaseen on voitu tehdä suurempi urasyvyys ja parempi pito vaativissa maasto-olosuhteissa.

Paras etenemiskyky vaikeissa maasto-olosuhteissa
Professional Off-Road Tyre -luokitus
Tyylikäs valkokirjaiminen viimeistely

Taiwanilainen Nankang on Aasian vanhimpia ja perinteikkäimpiä rengasvalmistajia, jonka tietotaito ja teknologia ovat alansa huippua. Nankang on jo pitkään pyrkinyt panostamaan ensisijaisesti renkaidensa laatuun, periaattena on ollut etteivät Nankang-renkaat vain vastaa, vaan myös ylittävät kaikki nykyajan vaatimukset. Nankang-renkaat kestävätkin vertailun minkä tahansa muun valmistajan renkaisiin.
Kausi: winter
Tuotenumero: K2357515NANKANGN889

18 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 53055 Osasto:

Lisätiedot

Rengasmerkki

Nankang

Rengaskoko

235/75-15

Kausi

winter

Nopeusluokka

Q

Kantavuus

104

EU merkintä

Vierintävastus: Märkäpito: Äänitaso: Db