Näytetään tulokset 1–12 / 59

 • Kontio Motors AutoKruiser: laturi

  Tuotekoodi: KMOSA0059

  not rated 149,00  (sis. ALV)
 • Kontio Motors e-Scooter, Gold & Silver

  Kontio e-ScooterSähkökäyttöinen, äänetön ja näppärä Kontio e-Scooter on ratkaisu bussiaikatauluongelmiisi! Tyylikkäällä ja sporttisella Kontio e-Scooterilla ajat turvallisesti muun kevyen liikenteen seassa ja ylität autotiet suojateitä pitkin. Kontio e-Scooter ei kulje ikinä yli 25 km/h, joten sen kuljettamiseen ei ole ikärajaa eikä siihen tarvita ajokorttia.Ikärajatonta helppokulkuisuutta! Lataa suomenkielinen käyttöohje täältä   Väri: kultaMaksiminopeus:
  Tuotekoodi: KMSKO02

  not rated 995,00  (sis. ALV)
 • Kontio Motors e-Scooter, Red & Silver

  Kontio e-ScooterSähkökäyttöinen, äänetön ja näppärä Kontio e-Scooter on ratkaisu bussiaikatauluongelmiisi! Tyylikkäällä ja sporttisella Kontio e-Scooterilla ajat turvallisesti muun kevyen liikenteen seassa ja ylität autotiet suojateitä pitkin. Kontio e-Scooter ei kulje ikinä yli 25 km/h, joten sen kuljettamiseen ei ole ikärajaa eikä siihen tarvita ajokorttia.Ikärajatonta helppokulkuisuutta! Lataa suomenkielinen käyttöohje täältä  Väri: punainenMaksiminopeus:
  Tuotekoodi: KMSKO01

  not rated 995,00  (sis. ALV)
 • not rated 89,95  (sis. ALV)
 • Kontio Motors eKick White, satulalla – KÄYTETTY

  HUOM! Tämä yksilö on Kuopion myymälässä, myynti vain noutona! Laite on käytetty, ja se myydään sellaisena. Se on ollut esittely- ja koeajolaitteena, ajokilometrejä sillä on takana noin 20. Laite on täysin toimiva, ja sen mukana tulevat työkalut sekä laturi. Kontio Motors eKick satulallaKontio eKick, kaksipyöräinen, sähkökäyttöinen potkulauta, jolla kuka vain osaa ajaa. Kontio eKick on potkulautailun ja kaupunkiliikkumisen uusi sukupolvi: sillä rullailet äänettömästi ja tyylillä käyttäen sähköä – tai potkuttelet menemään lihasvoimin.Kontio eKick taittuu näppärästi kokoon, jolloin sen kantaminen onnistuu yhdellä kädellä. Se seuraa mukanasi minne ikinä menetkin, joten sinun ei tarvitse huolehtia sen jättämisestä parkkiin.Kontio eKick on urbaania liikkumisen vapautta! Lataa Kontio eKickin käyttöohje täältä Paino: 12,5 kgKantavuus: 100 kgMäennousukyky: 11 astettaMaksiminopeus: 25 km/hMoottori: 250 W harjatonAkku: 36V 6Ah lithium ion Akun latausaika: 3,5 hAjomatka yhdellä latauksella:
  Tuotekoodi: KMKAYT10

  not rated 299,00  (sis. ALV)
 • Kontio Motors GyroKruiser RAJU TARJOUS!

  Kontio Motors GyroKruiser Ei ajokorttia, ei ikärajaa, ei vakuutuksia! GyroKruiser, kaksipyöräinen, sähkökäyttöinen superkulkine, jonka hallitsee jokainen. Gyroskoopin avulla automaattisesti tasapainottuva Kontio GyroKruiser on suunniteltu tyylikkääseen ja päät kääntävään liikkumiseen. Eteenpäin nojaamalla pääset nopeasti ja turvallisesti liikkeelle. Taaksepäin nojaamalla laite pysähtyy.Laitteen ohjausherkkyyttä, ajoasentoa ym. käyttäjäasetuksia säädät kätevästi älypuhelimeen ladattavalla, helppokäyttöisellä ja ilmaisella appilla. Appilla voit myös kauko-ohjata GyroKruiserin saapumaan luoksesi – ominaisuus, joka taatusti herättää ihastusta kanssaihmisissäsi!Kontio GyroKruiser on niille, jotka haluavat liikkua äänettömästi ja tyylillä! Lataa suomenkielinen käyttöohje Kontio GyroKruiserille täältä Paino: 26 kgKantavuus: 120 kgMäennousukyky: 15 astettaMaksiminopeus: 18 km/hMoottori: 700 WAkun latausaika: 4 – 6 hAjomatka yhdellä latauksella: 15 – 35 km 
  Tuotekoodi: KMKRUISER04

  not rated 798,00  (sis. ALV)
 • Kontio Motors GyroKruiser: jalka

  Tuotekoodi: KMOSA0061

  not rated 29,90  (sis. ALV)
 • Kontio Motors Kruiser 2.0 Black

  Liikkumisen mullistava Kontio Kruiser. Äänetön ja päästötön sähkökäyttöinen menopeli vapauttaa kaikenikäiset liikkumaan tyylillä. Kruiser ei vaadi ajokorttia, vakuutusta, eikä rekisteröintiä ja sillä voivat ajaa kaikenikäiset ilman ikärajaa. Voit ajaa tehokkaan 1000 W moottorin voimalla siellä missä polkupyöräkin. Kokonaismitat: 1750x370x760 mmPaino: 65 kgMaksimi kantavuus: 150 kgHuippunopeus jopa: 25 km/hAjomatka yhdellä latauksella: 15-35 kmAkun latausaika: 5-7 hAkku: irroitettava 0,6 kWh lithium ionTehokkaat levyjarrutVarustelu: etuvalot, akun varausmittari. Kruiser on tyyli-ikonien valinta!Lataa suomenkielinen käyttöohje täältä. Lisävarusteet  | Varaosat   Tarkoitettu ensisijaisesti maastokäyttöön ja päällystämättömille pinnoille.   
  Tuotekoodi: KMSMKR01

  not rated 894,99  (sis. ALV)
 • Kontio Motors Kruiser 2.0 Gold

  Liikkumisen mullistava Kontio Kruiser. Äänetön ja päästötön sähkökäyttöinen menopeli vapauttaa kaikenikäiset liikkumaan tyylillä. Kruiser ei vaadi ajokorttia, vakuutusta, eikä rekisteröintiä ja sillä voivat ajaa kaikenikäiset ilman ikärajaa. Voit ajaa tehokkaan 1000 W moottorin voimalla siellä missä polkupyöräkin. Kokonaismitat: 1750x370x760 mmPaino: 65 kgMaksimi kantavuus: 150 kgHuippunopeus jopa: 25 km/hAjomatka yhdellä latauksella: 15-35 kmAkun latausaika: 5-7 hAkku: irroitettava 0,6 kWh lithium ionTehokkaat levyjarrutVarustelu: etuvalot, akun varausmittari. Kruiser on tyyli-ikonien valinta!Lataa suomenkielinen käyttöohje täältä.  Lisävarusteet  | Varaosat   Tarkoitettu ensisijaisesti maastokäyttöön ja päällystämättömille pinnoille. 
  Tuotekoodi: KMSMKR02

  not rated 894,99  (sis. ALV)
 • Kontio Motors Kruiser 2.0 Long Range

  Liikkumisen mullistava kaksi akkuinen Kontio Kruiser Long Range. Äänetön ja päästötön sähkökäyttöinen menopeli vapauttaa kaikenikäiset liikkumaan tyylillä. Kruiser ei vaadi ajokorttia, vakuutusta, eikä sen käyttöön ole ikärajaa. Voit ajaa tehokkaan 1000 W moottorin voimalla siellä missä polkupyöräkin. Kokonaismitat: 1750x370x760 mmPaino: 70 kgMaksimi kantavuus: 200 kgMaksiminopeus: 25 km/hAjomatka yhdellä latauksella: 25-60 kmAkun latausaika: 4-6 hAkku: irroitettavat 2 X 0,6 kWh lithium ionTehokkaat levyjarrutVarustelu: LCD-näytöllinen mittaristo, etuvalot, etu- ja takaiskunvaimentimet, akun varausmittari, vilkut takana.  Kruiser on tyyli-ikonien valinta!Lataa suomenkielinen käyttöohje täältä.  Tarkoitettu ensisijaisesti maastokäyttöön ja päällystämättömille pinnoille. 
  Tuotekoodi: KMSMLKR01

  not rated 1 294,99  (sis. ALV)